Nieuws

I-Drain en Solidslope op A@W op 23 en 24 april 2014
14-04-2013

Op 23 en 24 april 2014, presenteert inloopdouchespecialist nSee haar producten Solidslope™ en I-Drain® Linear + op de architectenbeurs ARCHITECT@WORK te Luxemburg.

De SOLIDSLOPE™ Reno is de eerste volledig uitgeruste en betegelbare doucheplaat ter wereld. Zij bezit alle noodzakelijke ingrediënten, bestaat uit één voorgevormd geheel en is daardoor meer betrouwbaar dan eender welke andere betegelbare doucheoplossing.

Met de I-DRAIN® Linear + vergroot I-DRAIN® het voordeel van de Linear Drain door de voorverlijmde waterdichtingsdoek maar liefst 2 meter lang te maken. Met deze extra lange waterdichtingsdoek maakt de installateur in één keer de volledige douchevloer  100% “naadloos” waterdicht.

We willen u graag uitnodigen op onze stand – nr. 256. Hier heeft u de mogelijkheid om de SOLIDSLOPE™ Reno en de I-DRAIN® Linear + in real life te ontdekken. Onze mensen zorgen voor een professionele omkadering met bijhorende technische informatie en lichten u in over de innovatieve drijfveer achter onze merken.

Heeft u interesse of neemt u graag uw klant-architecten mee op beursbezoek  om onze producten te bekijken.  Dan kan dat door een mailtje naar karen.deferm@groupnivelles.com.  We bezorgen  u het gewenste aantal vrijkaarten.

 

Praktische informatie
Wanneer :

Woensdag 23 en donderdag 24 april 2014 van 13u tot 20u.

Waar :

Luxexpo
10 circuit de la Foire Internationale
L-1347 Luxembourg-Kirchberg
A1/ Sorti 8
Plateau de Kirchberg

Het programma en de exposantenlijst vindt u terug op www.architectatwork.lu

I-Drain @ Floor&Heat Expo: Een verslag!
02-12-2013

I-Drain en Solidslope waren dit weekend te bezichtigen op Floor&Heat Expo op CEDUBO in Heusden-Zolder.
Floor& Heat expo is een initiatief van Bouwunie Limburg en richt zich zowel op het vakonderwijs, als de professional als op het brede publiek. I-Drain en Solidslope passen als innovatieve en vernieuwende producten perfect in het plaatje.

Als lokale afsluiter van een bewogen en in het algemeen goed jaar, presenteerde GNI haar nieuwigheden aan de regionale gemeenschap van tegelzetters en sanitairspecialisten:

 

 • De traditionele drains:
  • Linear drain
  • Chape drain

 • Linear+
  • Waterdichtingsdoek met 2meter lengte.

 • Square drain
  • Het diepgetrokken doucheputje met de uitneembare sifon
  • Linear, Chape en basis.

Linear +
26-11-2013

De correcte en waterdichte installatie van de betegelde inloopdouche vraagt om gespecialiseerde afvoeroplossing die met kennis van zaken geïnstalleerd wordt. Om de installateur en de eindklant een 100% waterdichte afvoeroplossing te garanderen, zorgen we er met onze I-Drains steeds voor dat alle mogelijke installatieproblemen reeds tijdens het productieproces van de drain aangepakt worden.

100% waterdichte verlijming
 • I-Drain garandeerde met de Linear drain, dankzij de voorverlijmde manchet, al een 100% waterdichte verlijming van de waterdichtingsdoek met de drain en doet daar nu nog een schepje bovenop met de Linear+.
 • Met de ‘Linear +’ vergroot I-Drain het voordeel van de Linear drain door de voorverlijmde waterdichtingsdoek maar liefst 2 meter lang te maken. Met deze extra lange waterdichtingsdoek maakt de installateur in één keer de volledige douchevloer 100% “naadloos” waterdicht.
De kenmerken
 • 100% waterdicht door de voorverlijmde manchet.
 • De extra lange voorgemonteerde waterdichtingsdoek van 2 meter lang!
 • De zeer lage inbouwhoogte van slechts 54 mm.
 • Met polystyreen installatiemallen voor een snelle, correcte installatie (I-Buddy en tegelblok).
 • De installateur werkt snel, efficiënt en de klant kan zeker zijn van een oerdegelijke waterdichting van de volledige douchevloer.
I-Drain @ Floor&Heat Expo van 29-11-2013 t/m 01-12-2013
26-11-2013

Vanaf 29 november tot en met 1 december presenteert inloopdouchespecialist GNI haar uitgebreide gamma van I-Drain met afvoeroplossingen voor de betegelde inloopdouche op ‘Floor & Heat Expo’ in het Centrum voor Duurzaam Bouwen te Heusden-Zolder.

Daarnaast stelt ze er haar meest recente en meest innovatieve, betegelbare doucheplaat “Solidslope” aan u voor.Onze betegelbare afvoeroplossingen zijn ontwikkeld om het u, als tegelspecialist, gemakkelijk te maken in de betegeling en om u de zekerheid te bieden van een volledig waterdichte douchevloer.

Op onze stand – nr. 2 - heeft u de mogelijkheid om al onze producten en nieuwigheden in real live te ontdekken. Onze mensen zorgen voor een professionele omkadering met bijhorende technische informatie en lichten u in over de innovatieve drijfveer achter onze merken I-Drain en Solidslope.

Meer informatie vindt u alvast terug op de website van Floor & Heat Expo: www.floorandheatexpo.be.
Op vrijdag 29 november is de beurs enkel open voor de professional die er vanaf 17u. terecht kan bij de verschillende standhouders.
Zaterdag en zondag is de beurs open voor het brede publiek.

U kunt de live-demo van Solidslope meevolgen in onze vrachtwagen die u terugvindt aan de inkom. 

Centrum Duurzaam Bouwen vzw
Schachtplein (parking)
B-3550 Heusden-Zolder
Tel.: +32-(0)11/799751
info@cedubo.be

Coverings 2014
23-10-2013
I-Drain zal voor de eerste maal getoond worden in Amerika op "Coverings 2014".

Deze beurs vindt plaats van 29 april tot en met 2 mei 2014.

Coverings biedt iedereen in de tegel- en steenindustrie iets interessants. Van live demonstratierondes op de showvloer, over netwerkmogelijkheden in de Contractor Lounge en een geweldige awardreceptie. De vier dagen van Coverings zullen gevuld zijn met bezienswaardigheden en ervaringen die de moeite waard zijn.

Bezoek de website voor een gedetailleerd overzicht.

Square drain 15cmx15cm: Innovatief en uniek!
20-09-2013

DE SQUARE DRAIN

I-Drain innoveert opnieuw met de Square drain 15*15.

Vandaag heeft het innovatieve I-Drain met zijn Linear drain én Chape drain een mooie plaats verworven op de Europese markt en daarbuiten. Dankzij de broeiende gedrevenheid om het installatiegemak en de kwaliteit van haar producten te verbeteren, brengt I-Drain opnieuw een slimme productvariatie op de markt. De Square drain is het extreem lage en super functionele doucheputje van I-Drain.

DE SQUARE DRAIN

Deze kleine vierkante drain van 15cm op 15 cm onderscheidt zich van het gewone afvoerputje dankzij haar extra lage inbouwhoogte vanaf 59 mm, de uitneembare en demonteerbare vierkante I-Drain sifon en haar diepgetrokken en lasnaad-vrije RVS bakje.

De esthetische troef van de Square drain 15*15 is de keuze die de klant heeft uit drie verschillende design roosters. Het tegelrooster, het Plano rooster en het stervormige rooster bieden de consument nieuwe mogelijkheden om hun betegelde inloopdouche in eigen stijl af te werken.

Sterrooster                   Basic
     tegelrooster
      * Glas
      * Tegel
      * Mozaïek      
      Plano
      Tegelrooster       
     Plano
     RVS               

Het Basic tegelrooster is op zich slechts 3mm hoog en kan daarom ook perfect dienst doen als de ideale oplossing bij de afwerking met zeer dunne vloerbekleding zoals Mozaïek.
De hoogte van de roosters kan je bovendien steeds afstellen op de dikte van de tegels met behulp van de verhogingsblokjes (zelfs nadat je de tegels al geplaatst hebt).

VERSCHILLENDE TOEPASSINGEN

Lijm je de tegels dan is de Square drain 15*15 met voorverlijmde waterdichtingsdoek absoluut de meest geschikte oplossing. Plaats je de tegels onmiddellijk in de chape dan kies je voor de Square drain Chape. De Square 15*15 Chape, is uitgerust met een waterkeringsrand voor optimale waterinsluiting en is al dan niet gezand voor een extra goede hechting in de chape.

Kortom, de Square drain 15*15 biedt een zeer waardevolle aanvulling van het I-Drain gamma en is een sterk alternatief voor de traditionele afvoerputjes.

Praktisch, compact en flexibel!
Square drain beschikbaar in 15cm x 15cm
14-08-2013

Square drain
De vierkante variant op onze douchegoten.
Nu ook beschikbaar in een 15cm x15 cm uitvoering.

Inbouwhoogte 59 mm

Dankzij de ingenieuze en zeer lage sifon heeft de Square drain slechts een inbouwhoogte van 59 mm.
De sifon is uitneembaar en demonteerbaar waardoor deze uitermate grondig en snel gereinigd kan worden en de rioolbuis steeds gemakkelijk bereikbaar is.

Diepgetrokken RVS, geen lasnaden.

De square drain is diepgetrokken en bevat daarom geen lasnaden. Hierdoor verdwijnt elk risico op corrosie.
Zeepresten hebben geen kans om zich vast te hechten in de drainbak.

3 varianten
 • Ongezand met waterdichtingsdoek op voorverlijmde manchet.
 • Ongezand met waterkeringsrand.
 • Gezand met waterkeringsrand.
Vier maten.
 • 15 x 15
 • 30 x 30
  ( Tegelmaat in rooster = 27,6 cm).
 • 45 x 45
  ( Tegelmaat in rooster = 42,6 cm).
 • 60 x 60
  ( Tegelmaat in rooster = 57,6 cm).
3 verschillende roosters.
 • Tegelrooster
  Voor alle maten.
 • Planorooster
  Enkel voor 15x15
 • Sterrooster
  Enkel voor 15x15
I-Drain is hét desingelement voor een échte inloopdouche.
Hoogtechnologisch en onderhoudsvriendelijk.
Mosbuild Moscow 16 - 19 april 2013
18-12-2013

Mosbuild is de grootste Oost-Europese interieur- en bouwbeurs van het jaar. Niet minder dan 2298 organisaties stellen hier hun materialen en oplossingen voor aan het publiek.

 > Design en decor staat centraal van 2 tot en met 5 april.

>  Bouwen en architectuur staat centraal van 16 tot en met 19 april.

Van 16 tot en met 19 april zal Group Nivelles op Mosbuild terug te vinden zijn met I-Drain.